Egyesületünk elsősorban menhelyeken, gyepmesteri telepeken és utcán lévő schnauzerek és snaci keverékek mentésével foglalkozik, hiszen ők azok, akiknek a legkevesebb esélyük van egy új, gazdás életre.
Gazdától abban az esetben tudunk kutyát átvenni - amennyiben rendelkezünk szabad hellyel -, ha :
- a kutya chipezve van,
- érvényes veszettségi és kombinált oltással rendelkezik (vagy ennek költségét a gazda a kutya átvételekor megfizeti), 
- a kutya fuvarozását a gazda megoldja az egyesület által megadott befogadó címére (vagy a benzinköltséget megtéríti),
- 25.000 Ft költségtérítést fizet a kutya átvételekor (melyből fedezni tudjuk a kutya ellátást, elhelyezését),
- az oltási könyvet és a lemondó nyilatkozatot átadja a kutya átvételekor
Amennyiben a saját kutyájától szeretne megválni és ezért keresett meg bennünket, valamint vállalja a fentiekben leírtakat, kérjük, hogy e-mailben szíveskedjen megküldeni a szükséges információkat (kutya neme, életkora, mérete, színe, ivaros vagy ivartalanított, oltások és chip megléte vagy hiánya, a kutya jellemzőinek, természetének, viselkedésének leírása,  pl. hol volt eddig tartva, hogy jön ki emberekkel, gyerekekkel, más kutyákkal, macskákkal vagy egyéb állatokkal, van-e valami betegsége, speciális igénye, stb. - ami szükséges ahhoz, hogy megfelelő befogadót tudjunk találni -, továbbá kérjük írja meg helyileg hol található most a kutya, a szállítását tudják-e vállalni, kérünk pár fényképet, és elérhetőségeket.)
e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
nike dunk high black leather chair for sale | Autres