Itt azokat a partnereinket, barátainkat találjátok meg, akikkel valamilyen úton-módon együtt működünk, akik felajánlották, hogy lehetőségeikhez mérten támogatják a schnauzer mentés munkáját, akár pénzbeli, akár tárgyi adományok segítségével, esetleg különféle kedvezményeket tudnak adni a snacisoknak, és ugyanakkor hirdetnek bennünket, hogy minél több emberhez eljussunk, minél többen megismerjenek bennünket, munkánkat, és a gazdikereső kis mentvényeinket.

Amennyiben Te is szeretnél partnereink közé tartozni, csak annyit kell tenned, hogy elérhetőségeink egyikén megkeresel bennünket, hogy egyeztessünk a részleteket.

Természetesen mi is igyekszünk a segítséget viszonozni, amit leginkább reklámmal tudunk megtenni, mind honlapunkon, mind facebook oldalunkon megosztjuk partnereink profilját, elérhetőségét.

Kiemelt partnereink vagy nagyobb összegű támogatás esetében fentieken túl, az érintett projectnél és/vagy rendezvényeinken is külön feltüntetjük a támogatót.

 

 

Az Egyesület által benyújtott és elnyert pályázati támogatások, melyek a mindennapi működésünkhöz kellenek, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulnak meg:

NEA ME BGA