Kedves Barátaink!

 

Mivel egyesületünk önállóan működik, mostantól várjuk - és örömmel vesszük - az új tagok jelentkezését, akik akár rendes, akár csak pártolói tagként szeretnék támogatni a snaci mentést a jövőben.

 

Nézzük csak a részleteket azoknak, akik egyesületi tagok szeretnének lenni:

 

1./ Honlapunkon megtaláljátok az Egyesület ALAPSZABÁLYÁT. Kérjük ezt mindenki olvassa át. Ebben megtalálható miért, milyen céllal jött létre az egyesület, ki lehet tagja, mi a különbség a rendes tag és a pártolói tag között, hogy szűnhet meg a tagság, milyen jogai vannak egy tagnak, hogyan működik az egyesület. 

 

2./ Az egyesület tagjai tagdíjat fizetnek, mely jelenleg havi 1000 Ft. Ezt az összeget az egyesület működtetésére és a snacikra fordítjuk. Természetesen minél többen vagyunk, annál több bevétel lesz, és annál több jut a mentendő kutyusokra.

 

3./ Amennyiben az Alapszabályban leírtak számodra elfogadhatóak, és a tagdíj megfizetését is tudod vállalni, töltsd le a Belépési nyilatkozatot, majd olvashatóan töltsd ki, írd alá, és küld vissza részünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

4./ Ha a belépési nyilatkozatod beérkezett pár napon belül visszaküldjük részedre a jelentkezés elfogadásáról (vagy ha esetleg valamilyen okból nem lehetsz tagunk, akkor az elutasításáról) szóló visszaigazolásunkat, és tájékoztató levelünket a tagdíj fizetéssel kapcsolatos részletekről.

 

5./  Ezután már csak annyit kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten aktívan vegyél részt munkákban, hogy minél többen legyünk, minél hatékonyabban tudjunk működni, és hogy minél több schnauzeren tudjunk segíteni.

 

Köszönjük, ha csatlakozol hozzánk és Te is segítesz a snaciknak!

 

SOS Schnauzer Team

Running sneakers | Vans Lowland CC 'Flame' Women's - VN0A54MH0851